top of page

Kao proizvođači nosača za solarne panele, K2 sistemi razvijaju inovativni sustav rješenja za internacionalnu solarnu industriju. Dugogodišnje iskustvo i pozornost na uslugu su ono što čine K2 sisteme idealnim partnerom u području ugradnje nosača za solarne sustave.  Međunarodni korisnici cijene kvalitetu naših pouzdanih nosača za uporabu na kosom i ravnom krovu kao i za samostojeće sustave i posebne projekte.

K2 NOSAČI

​SPEED RAIL
K2 SpeedRail je jednostavan s iznimno brzim montažom, uz atraktivan omjer cijene i performanse.  Visoka fleksibilnost za sve vrste modula.​OTVORENI TEREN

T-RACK 2.11

Sustav sa kojim štedite vrijeme zahvaljujući nezahtjevnoj instalaciji i pre-montaži.  Visoka fleksibilnost u dizajnu sustava.Pogodan za većinu podloga.

N-RACK MONO

K2 N Rack Mono sustav za betonske konstrukcije sa jednostavnom instalacijom sa savršeno koordiniranim komponentama i sistemskim kompletom. Jako atraktivan odnos cijene i performanse.

N-RACK
K2 N-Rack sistem za betonske i vijčane temelje. Jednostavna instalacija zahvaljujući idealno koordiniranim komponentama. Pogodan i za zahtjevne terene i padine.

RAVNO KROVIŠTE

D-LEVEL

Namjenjen istok-zapad krovnim orjentacijama i krovovima s niskim balastnim potencijalom.  Optimalna iskoristivost krova bez osjenčenih djelova.  Visoka flesibilnost za sve uokvirene tipove panela.  Testirano u zračnim tunelima od strane vodećih aerodinamičara.TRIANGLE

K2 triangle sustav može se koristiti na ravnim i nagnutim krovovima.  Svaki trokut je optimizirano rješenje kroz prilagodbe specifične svakom projektu.  Modularna struktura je prilagodljiva za sustave svih veličina.

​SEAM METAL
Nije potrebno bušiti krov, sustav dolazi s jakim držaćima i lakom i fleksibilnom montažom. Spojnice dostupne od nehrđajućeg čelika ili aluminija.

ROOF FASTENER
Izvrsna otpornost na koroziju zbog nehrđajućeg čelika, kratko vrijeme montaže zahvaljujući jednostavnim komponentama sustava. Modularna struktura pogodna za sve vrste sustava.

S-LEVEL 2.11

Namjenjen istok-zapad krovnim orjentacijama i krovovima s niskim balastnim potencijalom.  Optimalna iskoristivost krova bez osjenčenih djelova.  Visoka flesibilnost za sve uokvirene tipove panela. 

KOSI KROV

S-DOME 
Nisko balastno povišenje za sustave južne orjentiranosti.  Sastavljanje odozgo sa nekoliko jednostavnih K2 Dome sistemskih komponenti što skračuje vrijeme montaže. Dostupno sa kutom od 10 °.D-DOME 
Inovativni sustav  10° sustav na ravnome krovu sa obostranom konfiguracijom prikladan za sve orjentacije povečavajući osunčanost zbog minimalne osjenčenosti što ga čini idelnim za nisko balstne krovove.  Brza montaža zbog smanjenog broja komponenti.OVJESI
Za krovove sa valovitim cemetnim pokrovom.  Unaprijed sklopljeni s međupločama za uštedu vremena montaže.
Duguljasto proširenje omogučuje jednostavno povezivanje sa t-vijkom na K2 SolidRail asortiman. 

Y-KUKA
Krovna kuka K2 Y -Kuka za Y-grede izrađena od čelika i armiranog betona. Učvrščivanje stezaljkama ili vijcima, ovisno o gredama.  Spajanje na grede sa promjenjivim rasponom stezaljki, 4-12 cm kut nosača za učvrščivanje ograde sa kontinuiranom podesivosti od 15 °-45 °.

SOLARNI VIJCI
Za krovove s čeličnim ili aluminijskim profilima i vlaknastim cementnim površinama.  Vijak heksagonalnog vrha omogučuje montažu sa električnim odvijačem.
Iznimno dugi metrički navoj za podešavanje visine.

ZA DODATNE INFORMACIJE K2-SYSTEMS www.k2-systems.com

bottom of page