top of page

Sjaj grupacija je tvrtka koja pruža energetska rješenja kroz proizvode PV solarnih  panela i usluge unutar industrije obnovljivih izvora energije. Svojim korisnicima nudimo najkonkurentnije cijene i žustru službu za korisnike na području Hrvatske i Balkana.

Sjaj grupacija surađuje sa vodećim svjetskim proizvođačima solarne opreme i smatramo osobnom obavezom da uz konkurentne cijene nudimo i najbolju kvalitetu. Nudeći najbolju dostupnu tehnologiju nastojimo ostati konkurentni u svakom trenutku. Ponosimo se našim cijenama, profesionalnim i prijateljskim pristupom prema kupcima.  Usko surađujemo sa instalerima svaki korak puta; od sustava planiranja i dizajna do isporuke i logistike.

U Sjaj grupaciji zalažemo se da u korak pratimo vodeće svjetske tehnološke napretke u polju obnovljive energije.  Dio poslovne vizije Sjaj grupacije je poslovanje koje nudi visoko kvalitetna rješenja na području obnovljive energije pritom smanjujući emisiju CO2 plinova u Hrvatkoj i balkanskoj regiji, te ćemo nastaviti surađivati s našim klijentima i društvenim organizacijama kako bi to u potpunosti postigli.
​Nudimo kompletnu uslugu dizajna uz proizvode koje isporučujemo; sve od projektiranja polja i pratećih struktura, do uskljađenja sa odgovarajućim inverterom.

Usko surađujemo sa brojnim lokalnim partnerima kako bismo našim klijentima osigurali optimalna solarna rješenja.  Partnerima nudimo pristup visoko konkurentnim proizvodima i stručnost i znanje na polju obnovljivih izvora stečeno suradnjom na velikim projektima solarne enrgije diljem svijeta.
Ako ste zainteresirani da postanete jedan od našim partnera, kontaktirajte nas!

​Naša logistička skladišta smještena su u Zagrebu što olakšava isporuku našim instalerima diljem Hrvatske i Balkanske regije.
Skladište zauzima prostor od 1.500m2 što nam omogučava da svojim klijentima nudimo stalnu zalihu proizvoda.  Narudžbe isporučujemo u što kračem roku, stoga nazovite nas odmah kako bi saznali kada naši proizvodi mogu doći i do Vas.

O NAMA

NAŠE SKLADIŠTE

​NAŠI PARTNERI

SOLARNA ENERGIJA - RESURSI DANAŠNJICE ZA SVJETLIJU BUDUĆNOST

bottom of page