top of page

Tvrtka ÖLFLEX® je osnovana 1957 od strane Oskara Lappa i kao takva je prvi svijetski industrijski proizvođač signalnih kabela. danas Lapp kabel proizvodi kabele i vodiče za različite industrije i tržišta: mehaničke i inženjerske sustave, automobilsku industriju, MSR tehnologiju, električne instalacije i inžinjering, EDC...
Lapp nudi niz rješenja, uključujući is olarne kabele za korištenje u svim fotonaponskim sustavima za kabliranje solarnih modula i kao priključak na AC/DV pretvarače.

Kako bi osigurali nesmetano funkcioniranje solarnog sustava, brinemo za odabir samo najkvalitetnije dodatne opreme.  Kabeli, konektori i nosači potrebni za ugradnju FN sustava čine kritično sučelje između modula i pretvarača. Naša dodatna oprema uključuje fleksibilne kabele posebno pogodne za solarne sustave. Kabeli su izrazito robustni, mehanički otporni, ne sadržavaju halogen te su otporni na UV zračenje i vremenske prilike. Naš asortiman dodatne opreme uključuje sve stavke potrebne za montažu i održavanje solarnih sustava.

 

KABELI I DODATNA OPREMA

Njemačka tvrtka Multi-Contact proizvodi priključke za elektrotehniku i elektroniku već više od 45 godina.  U sektoru obnovljivih izvora energije Multi-Contact proizvodi i opskrbljuje konektore i utičnice za uoprabu između modula i invertera.  Brojni patenti koji su u njihovom vlasništvu su dokazi tvrtkinog sveobuhvatnog inženjerskog znanja koje je pretvoreno u pouzdani, kvalitetni proizvod.

Sa sjedištem u Švicarskoj,HUBER +SUHNER je vodeći međunarodni proizvođač elektroničkih i optičkih konektora.  Njihovi proizvodi mogu se naći u komunikacijskoj opremi, automobilima, brzim vlakovima, zrakoplovstvu i zrakoplovnoj tehnologiji, brodovima i fotonaponskim sustavima. Solarni kabeli, konektori i pripadajući alat za montažu može se kupiti putem Sjaj Grupacije.

General Cavi S.p.A was born in 1984 from a qualified technicians team having proven experience in cables sector.

The experience that they have, allows them to produce an high qualitative level of goods on the national and international market.

Improvements of our products, services, know-how, revision programs allow them to produce a rich range of products available to meet installation's requirements: from the standard to particular one but always respecting the present rules about safety and protection of the enviroment.

bottom of page