top of page

Sjaj grupacija je sudjelovala na sajmu Intersolar Europa od 13-15 Llipnja 2012 u Münchenu.
Sjaj grupacija tim- Lipanj 2012

 

Intersolar sajam koje se održava na godišnjoj bazi, ove godine je bio veći nego ikad prije.  Fokus sajma je na proizvođačima fotovoltaičnih modul, PV tehnologiji i solarno termalnoj tehnologiji.  Od svog začetka, ovaj sajam je vodeći internacionalni sajam na polju solarne energije i privlači pozornost proizvođača, distributera i instalera iz polja.
Sjaj grupacija razumije da upoznavanje novih tehnologija ključan za napredak u našem poslovanju.  Naš posjet sajmu smo iskoristili za posjet našim partnerima; Suntech-u i REC-u.

Prije posjeta Intersolar sajmu, naš partner REC pozvato nas je da posjetimo njihovo solarnu elektranu kapaciteta 3.5MW.  Ovaj projekt nalazi se na farmi u blizini Munchena i za instalaciju istog koristili su se REC 240W moduli.  Ovo je bila izvrsna prilika za naš tim da se upozna sa REC-ovim timom i ujedno vidi solarnu farmu velikih razmjera.

Sjaj grupacija u posjeti REC solarnoj farmi - 12.lipnja 2012,Munchen

Sjaj grupacija tim- Lipanj 2012

 

Sjaj grupacija će sudjelovati na EuroSun2012, 18-21 Rujna 2012 Rijeka,Hrvatska

 

 

Hrvatska stručna udruga za sunčevu energiju  i ISES Europa pozvali su istraživače, inženjere, poduzetnike i studente iz područja solarne energije na sudjelovanje na  Eurosun2012 konferenciji i sajmu.
Eurosun2012 održao se u periodu od 18-21 rujna 2012 u Rijeci i opatiji, a tim Sjaj grupacije je sudjelovao na konferenciji kao i na sajmu solarne energije. Ovaj događaj je bila izvrsna prilika za tim da se susretne i upozna sa drugim stručnjacima iz industrije za vrijeme konferencije kao i sa lokalnim tvrtkama i zajednicom za vrijeme sajma gdje smo ujedno i predstavili naše poslovanje kao i asortiman proizvoda u našoj ponudi.
Predstavnici Suntech-Power,REC Grupe i K2 sustava za montažu bili su prisutni sa nama na štandu prva dva dana sajma pomažući nam u predstavljanju svojih proizvoda. Treći dan Sjaj grupacija je u vlastitoj organizaciji održala edukativnu radionicu o našim ključnim dobavljačima gdje je dio naših klijenata i partnera imao priliku upoznati se s našim dobavljačima i tim putem razviti svoje tehničko znanje o proizvodima koje zastupamo.
Želimo se zahvaliti svim našim dobavljačima i kupcima koji su sudjelovali na seminaru kao i svima onima koji su nas posjetili na štandu za vrijeme sajma. Za slučaj da niste stigli razgovarati sa nama, javite nam se! Inače, veselimo se vašem dolasku na sljedećem događaju!

SJAJ GRUPACIJA VIJESTI

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page